Na mijn artikelen over kado’s voor de mama’s en kids mogen de hardwerkende papa’s uiteraard niet ontbreken. Het is een kinderfeest maar hier horen ook kado’s bij voor de ouders. Zelf vind ik papa altijd het moeilijkst om te verrassen met een leuk kado. Hierom ging ik op onderzoek uit en deel heel graag een aantal stoere en mooie Sintkado’s met je. Na goed nagedacht te hebben over een aantal leuke kado’s kwam ik tot de conclusie dat dit nog niet zo eenvoudig is. Wat is nou een leuk kado maar ook nog nuttig en dan ook nog het liefst een beetje stoer? Ik ging op onderzoek uit.

5x Sintkado’s voor papa

Sintkado's voor papaEen item waar ik direct groot fan van was is deze Winechill Original. Deze onwijs gave design wijnkoeler is een musthave voor iedere wijnliefhebber. Gegarandeerd een succes wanneer papa houdt van een stijlvol gepresenteerd goed gekoeld glas wijn. Met deze wijnkoeler maak je zowel witte als rode wijn op de juiste temperatuur. Zelf heb ik hem uit mogen proberen en ben direct groot fan. Ik hoef vanaf nu nooit meer te stoeien met ijsblokjes. Maar ook druppelende flessen zijn dankzij deze koeler definitief verleden tijd. Sintkado's voor papaJe koopt deze Winechill Original hier voor 24,95.

Sokken zijn altijd handig en praktisch. Wat dacht je van deze zwart/wit gestreepte sokken? sintkado's papaJe koopt ze hier voor 10 euro.

Ook een stoer horloge mag in dit rijtje Sintkado’s niet ontbreken. Dit houten horloge deel ik daarom graag met je. sintkado's papaJe koopt hem hier voor 99,95.

Ook een portemonnee van Castelijn & Beerens is een ware musthave. Ik heb dit merk leren kennen via mijn grootmoeder en ik ben er echt van overtuigd geraakt dat deze fantastische kwaliteit heeft en een mooie strakke uitstraling. Van deze heb je gegarandeerd jaren plezier. Sintkado's voor papaJe koopt hem hier voor 67,50.

Ben je op zoek naar een super origineel kado die papa zeker weten een adrenaline kick zal geven? Dan zou je een sprong uit een luchtballon kado kunnen geven. Je partner/vader gaat in de luchtballon en springt dan vanaf 2 á 3 km hoogte de ballon uit samen met een instructeur. Super gaaf! sintkado's voor papaJe besteld deze coole sprong hier voor 349 euro.

Wij wensen jullie namens het team van Onlinelifestylemagazine een hele fijne Sinterklaasavond toe het uiteraard heel veel leuke Sintkado’s!

/Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Wine-chill.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *