Regenlaarzen vind ik een ware musthave voor iedere peuter en kleuter. Deze gebruik ik eigenlijk het hele jaar door. Lekker banjeren door de bladeren, door het zand niets is te gek. Ik zocht 8 leuke regenlaarzen voor je uit en heb deze op een rij gezet. Regenlaarzen zie je in alle soorten en maten. Tegenwoordig zijn dit niet alleen maar effen kleuren maar ook met strikjes, prints, etc. Ook zie je zelfs gevoerde regenlaarzen voorbij komen, ideaal toch voor de koudere dagen?!

Regenlaarzen

Je ziet de leukste regenlaarzen voorbij komen. Van schattige laarsjes met strikjes tot aan stoere voor de boys. Ik heb een overzicht voor je gemaakt, lees je mee?

Deze leuke laarsjes koop je bij Minimusthaveworld. De laarsjes met strik zijn verkrijgbaar vanaf maat 21 t/m maat 28. RegenlaarzenJe koopt ze hier voor 19,95.

Deze duurzame laarzen zijn van Bergman. Ze zijn slijtvast en hebben een reflecterend veiligheid strookje achteraan. Dit geeft natuurlijk geen garantie want je moet je kind in de gaten blijven houden;). Deze laarzen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren waaronder blauw, oranje, geel, groen en roze.regenlaarzen Je koopt ze hier voor 27,95.

Deze meisjeslaarzen hebben een stoer uiterlijk door de gesp. Deze laarzen zijn verkrijgbaar vanaf maat 21. regenlaarzenJe koopt ze hier voor 12 euro.

Deze blauwe laarsjes koop je bij IKKS. In het midden staat een roze hart. Superleuk toch?! Ik word hier in ieder geval wel hebberig van.regenlaarzenJe koopt ze hier voor 35 euro.

Deze beroemde laarsjes mogen ook niet in dit rijtje ontbreken. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren waaronder blauwe en deze oudroze. regenlaarzenJe koopt ze hier voor 44,95.

Het Franse merk BOXBO verkoopt ook superleuke rainboots. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze? regenlaarzenJe koopt ze hier vanaf 37,99.

Bij de Hema kan je uiteraard ook terecht voor deze musthave. Je hebt hier basic laarzen die altijd populair zijn en zijn geweest.regenlaarzen Deze laarzen kosten 7,50 en zijn verkrijgbaar vanaf maat 22.

Tot slot deze laarzen met sterretjes. Je kunt ze overigens ook kopen met wolkjes. De laarzen zijn verkrijgbaar vanaf maat 19 en je koopt ze hier voor 35 euro.regenlaarzen

Foto credits: BOXBO rainboots

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *