Cam Cam is een prachtig Deens merk wat een oog heeft voor detail, weet wat mooi is en staat voor uitstekende kwaliteit. Je kunt hier terecht voor beddengoed, kleding, lampen, muziekmobielen en nog veel meer.Dit Deense merk wordt langzamerhand ook steeds bekender in Nederland en gelukkig maar want ze hebben een collectie om van te watertanden.camcam

Het verhaal achter Cam Cam

Cam Cam staat voor de liefde van baby’s en kinderen, en de overtuiging dat ze alleen het beste verdienen. Zij zorgen voor kwaliteit, tijdloos en een mooi design voor kinderen. Zij bieden poëtische producten die bijdragen aan het creëren van rust en een harmonieuze omgeving voor kinderen.

Cam Cam werd in 2012 opgericht door architect Sara Giese Camre. Na haar zwangerschapsverlof keek zij rond naar mooie spullen om de kinderkamer in te richten. Zij vond niet echt iets wat helemaal aan haar wensen voldeed. Sara begon toen zelf met het maken van de producten en niet het duurde niet lang totdat ze producten naaide voor haar vrienden en vrienden van vrienden ‘. Sara besefte al snel dat er een markt was voor kinderproducten, die ook de wensen van ouder en kind vervulde.

Visie

Het bedrijf neemt grote verantwoordelijkheid voor het milieu en onze kinderen. Zij hebben een biologische productie en zijn GOTS gecertificeerd. Dit houdt in dat zij zorgen voor goede werkomstandigheden en dat het personeel het juiste loon krijgt voor de arbeid en heel belangrijk geen kinderarbeid.

Collectie

Zoals eerder al aangegeven heeft Cam Cam een collectie om van te watertanden. Hierbij een greep uit de collectie. Zo verkopen zij beddengoed, lampen, muziekmobielen, zowel luiertassen als gewone handtassen, kleding en nog veel meer.cam cam cam cam 2 cam cam 3 cam cam 4 cam cam 5 cam cam 6

Ook zo enthousiast over de collectie? Je vindt hier meer informatie over prijzen, bestellingen en overige informatie over het prachtige merk.

Foto credits: Cam Cam

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *