In mijn wekelijkse diary deel ik hoe mijn week eruit zag, hoe de zaken staan met mijn nieuwe onderneming, hoe mijn privéleven eruit zag en wat mij echt gelukkig maakte. Deze week alweer week 13. Afgelopen week was een leuke week. Zo heb ik bladeren gezocht met Olivia in het bos, hebben we ontzettend veel boekjes samen gelezen, ben ik druk geweest met de blog, hebben we te horen gekregen dat Regan een vast contract heeft gekregen en heb ik een aantal keer gesport.

Prive week 13

Nadat vorige week Olivia’s verjaardag twee keer was gevierd was het deze week opnieuw reden voor een feest want Regan heeft een vast contract aangeboden gekregen. Ik ben zo trots op hem. Zoals jullie misschien wel weten komt hij uit Zuid- Afrika en woont hij sinds 1 jaar in Nederland. Zo knap dat hij al zo goed de taal beheerst en ook al binnen een jaar een vast contract heeft verdiend. Ik noem het verdiend omdat hij zich voor meer dan 200% heeft ingezet en zo blij voor hem ben.

Zelf ben ik gek op knutselen en vind het dan ook zo superleuk dat Olivia nu een leeftijd heeft bereikt dat ik dit samen met haar kan doen. We hebben heerlijk geverfd.week 13Gelukkig had ik afgelopen week minder last van mijn bekken en heb hierdoor een paar keer kunnen sporten. Het Killerbody dieet volg ik nog grotendeels maar dat is soms niet praktisch met een gezin. Wel ben ik nog altijd bijster gemotiveerd om af te vallen, helemaal nu Kaapstad al echt aftellen word.

Business

Met mijn blog gaat het nog altijd super goed. Ik krijg leuke reacties, mooie complimenten en leer leuke nieuwe mensen kennen. Ik heb het uiterlijk van mijn blog aangepast. Ik heb de kleuren wat zachter gemaakt. Zo heb ik de kleur van de artikelen grijzer gemaakt in plaats van zwart en heb de randen mint groen, mijn lievelingskleur gemaakt. Zo vond ik het meer aansluiten bij mijn doelgroep.

Op social media groei ik nog altijd hard en dat geeft zo’n kick om te zien. Als ik hieraan denk krijg ik een smile van oor tot oor en ik ben dan ook al mijn volgers heel dankbaar die dit samen met mij tot zo’n mooi groeiende blog maken.

Tot volgende week!

xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *