Heb je al gehoord van de GIGI Bloks? Dit zijn mega gave blokken waarmee je eindeloos los kunt gaan. Zo kan je jouw grootste dromen tot leven wekken. Ga je voor een kasteel, een schip of een draak? Met Gigi Bloks kan je alle kanten op. Bij Eerlijk Speelgoed koop je deze te gekke blokken. Zo koop je hier bijvoorbeeld de 100 Giant bouwblokken, die de creativiteit van jezelf én je kind tot leven wekken. Je kunt hier alles mee bouwen wat in je opkomt. Laat het jezelf en je kids ervaren. Je zult merken dat je reusachtige bouwwerken kunt bouwen en dat geen droom te groot is.

Waarom kiezen voor GIGI Bloks?

Waarom zijn de GIGI Bloks zo’n succes? Met deze blokken gaat het niet om wat je bouwt, maar het leuke hieraan is, dat er eindeloze mogelijkheden zijn voor je kids en wat ze hiermee kunnen bouwen. Want er is niks kleurrijker, interessanter en spannender dan de ideeën van een kind.gigi bloks

Positief voor de fijne motoriek

Bouwen is heel belangrijk voor de fijne motoriek. Deze blokken zijn een combinatie van spelen, leren én fysieke activiteiten in één.

Olivia is de hele dag druk in de weer met haar potloden en stiften. Het leuke aan deze blokken is dat je ook hiermee uit de voeten kunt. Zo kunnen de kids erop kleuren en/of schrijven. Zo kan er ook op deze wijze de creativiteit volop worden gebruikt.giig bloks

Wat belangrijk is om te weten

Deze blokken dienen in elkaar gezet te worden door volwassenen en je kunt er niet op staan of zitten. Ook zijn ze niet bestand tegen vocht. Wel zijn ze sterk genoeg om mee te spelen, dus kunnen zeker wel tegen een stootje.

De blokken worden geadviseerd vanaf ongeveer 3 jaar.

Collectie GIGI Bloks

gigi bloksDeze box met 100 blokken koop je hier voor 59,95.

gigi bloksDeze box met 30 blokken koop je hier voor 16,95.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *