De kinderkamer inrichten is altijd een feest. Maar hoe leuk is dit om te doen met bijvoorbeeld een vilten vloerkleed? Dit is een originele accessoire die menig hart van baby én ouder sneller doet laten kloppen. Naast deze leuke vloerkleden behoren ook muziekmobielen en speenkoorden tot de collectie.

Wie is Kiekepiep?

Tijdens de zwangerschap van eigenaresse Joyce, ging zij op zoek naar unieke accessoires voor de babykamer, maar vond deze niet naar haar smaak. Zij is gek op kleur en vilt en maakte toen haar eigen wagenspanner die zij ooit ergens had gezien. Vervolgens werden er vilten balletjes besteld in allerlei vrolijke kleuren en in 2014 is uiteindelijk haar eigen bedrijf geopend.  Inmiddels ontwerpt Joyce speenkoorden, mobielen, naamletters, slingers en wagenspanners. En dit allemaal van vilt en/of viltballetjes.kiekepiep

De gedachtegang achter Kiekepiep

Met onze producten willen wij graag laten zien dat een kinderaccessoire niet alleen praktisch maar tegelijkertijd ook heel fashionable kan zijn!
Alle producten van ons eigen label worden met uiterste zorgvuldigheid en oog voor detail geheel met de hand gemaakt. Daarbij maken we gebruik van de mooiste materialen en volgen we de trends van nu. Klanten kunnen daarnaast gebruik maken van het ‘zelf samenstellen concept’, waarbij een accessoire geheel naar eigen smaak kan worden samengesteld.

De wens voor de toekomst

Kiekepiep wil graag verder groeien, meer mensen bereiken en blij maken met onze mooie accessoires, maar tegelijkertijd willen we een exclusief merk blijven.
Kiekepiep moet een merk blijven waarvan je het dat lekkere gevoel krijgt als je net een nieuw merk hebt ontdekt. Een merk dat net iets anders is dan alle andere merken en eigenlijk alleen voor jezelf wil houden ;-).

Collectie Kiekepiep

Kiekepiep

 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Kiekepiep

2 Comments on Kiekepiep

 1. Stephanie Verhagen
  17 maart 2017 at 21:33 (8 maanden ago)

  Onlangs nog een schattig speenkoordje besteld bij Kiekepiep en het was een geslaagd kraamcadeautje.
  Heel origineel en nog echt handwerk.

  Beantwoorden
  • Judith
   18 maart 2017 at 14:29 (8 maanden ago)

   Wat leuk om te horen Stephanie! Wat een gave shop he!? liefs, Judith

   Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *