Vandaag alweer de vierde Mommy’s News. Deze keer lees je ook weer het laatste babynieuws van de sterren, nieuws van de shops en merken en shoptips. Ook deel ik vandaag een heerlijke crème voor de mama’s en een puzzel voor je kids. Je leest dit en meer in Mommy’s news 4.Afgelopen weken zal je niet ontgaan zijn dat Beyonce zwanger is van een tweeling. Hier raakt de media niet over uitgesproken. Afgelopen week werd bekend dat zwemkampion Maarten trotse vader is geworden, Sophie en Xander in Nederland arriveerden met hun dochtertje en verwacht Peter Jan Rens mogelijk weer een kindje. Maar ook is er wel heel veel nieuws van de shops. De voorjaars- en zomercollecties worden gepresenteerd en ben er zelf laaiend enthousiast over. mommy's news 4

Nieuws van de sterren in Mommy’s news 4

Zwemkampioen Maarten van der Weijden en zijn vrouw zijn trotse ouders geworden van een tweede dochter Robien. Zij zijn al ouders van Phileine die uiteraard dolblij is dat zij grote zus is geworden.

Ook Xander en Sophie zijn met hun dochtertje aangekomen in Nederland. Groot feest want nu kan het genieten helemaal beginnen. Zij zijn twee weken geleden trotse ouders geworden van Céla Lynn via een draagmoeder uit Amerika.mommy's news 4Deze leuke foto deelde kersverse mama Sophie net voordat zij naar Nederland kwamen op social media. Te schattig toch?!

Peter Jan Rens en zijn vrouw Virginia verwachten hun tweede kindje. Hij maakt dit recent bekend op Facebook middels onderstaand rijmpje. Ik denk dat iedereen hier wel een mening heeft maar ondanks dat feliciteren wij hun ook met de zwangerschap.

Virginia, nou moe!
Kijk nou eens op jouw clearblue
Het is toch een duidelijke plus…
Krijgt Djelisa een broertje of een zus?

Laatste nieuws van de shops in Mommy’s news 4

De teletubies zijn terug. Welke babygirl of babyboy kent ze niet. Dermocare speelt hierop in en heeft een hele verzorgingslijn uitgebracht. Deze lijn bestaat uit 2 in 1 shampoo, badschuim, tandpasta, tandenborstel en toetendoekjes. Gegarandeerd pret dus tijdens de verzorging. De lijn is onder andere verkrijgbaar bij Kruidvat en Prenatal. mommy's news 4Meer informatie vind je hier.

B. Nosy heeft wederom een mooie collectie uitgebracht. Deze wordt gekenmerkt door witte, blauwe en roze tinten en kan eigenlijk de hele zomer door gedragen worden. Omdat niets zo veranderlijk is in Nederland als het weer hebben zij de collectie samengesteld op meerdere weertypes, zowel lange als korte mouwen en lange en korte broeken, etc.mommy's news 4Meer informatie over deze leuke collectie vind je hier.

Eén van mijn favoriete merken voor Olivia is Le Chic. Deze stijlvolle kleding kenmerkt zich door goede kwaliteit en oog voor detail. Zo zie je regelmatig een leuk strikje of mooi pareltje voorbij komen. Deze zomer bestaat de collectie onder andere uit mooie jurkjes, in alle variaties en maten. En uiteraard mag de bling bling niet ontbreken.mommy's news 4 Meer informatie over de collectie vind je hier.

Na een zeer succesvolle lancering van de eerste schoenenlijn kan het vervolg natuurlijk niet uitblijven. Le Chic presenteert dan ook vol trots haar tweede collectie uit. De schoenen zijn verkrijgbaar vanaf maat 17 t/m maat 37. mommy's news 4Meer informatie vind je hier.

Tips van de week

Vanaf nu zal ik een tip met je delen voor zowel mama’s als kids. Dit kan zijn op interieurgebied, beauty, fashion. Samengevat alles wat met lifestyle te maken heeft kan je hier verwachten.

In de winter kan je huid wel een extra oppepper gebruiken. Zelf ben ik gek op crèmes en andere huidverzorgingsproducten. Toen ik de crème van L’Occitane ontving was ik dan ook zo blij als een kind in een snoepwinkel. Vooral nadat ik terug ben uit Kaapstad heb ik een extreem droge huid en ook het harde werken is een aanslag op je huid. Sinds ik deze crème gebruikt heb ik eigenlijk nergens meer last van. En buiten dat de klachten zijn verdwenen ziet mijn huid er ook stukken beter uit. Hij heeft weer zijn mooie egale kleur terug met frisse uitstraling.mommy's news 4mommy's news 4Je koopt hem hier voor 54 euro.

Maar ook in speelgoedland heb ik afgelopen week weer genoeg leuks ontdekt. Wat vind je bijvoorbeeld van deze puzzel? Het leuke aan deze blokken is dat je hem kunt draaien in totaal 6 figuren mee kunt maken. mommy's news 4 Je koopt hem hier voor 11,95.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *