Het is weer zaterdag en dat betekent een nieuwe Mommy’s News. Ook in Mommy’s News 5 weer een hoop nieuws over de sterren, shops en natuurlijk een leuke tip om te shoppen. Ik zou zeggen, pak een kop thee of koffie en lees lekker mee.

Nieuws van de sterren in Mommy’s news 5

Gooisch meisje Pauline Wingelaar is weer in verwachting van haar tweede kindje. Ze is recent bij Dr. Papa geweest en gelukkig leek alles goed te zijn met het mannetje. Wij feliciteren Pauline met haar zwangerschap. Zij is al trotse moeder van Reinier.mommy's news 5

Laatste nieuws van de shops in Mommy’s news 5

Vanaf 1 april komt er een exclusieve lijn van Jean Paul Gaultier bij ICI Paris XL. Zij brengen twee superhelden samen voor een Gaultier missie. mommy's news 5mommy's news 5Vanaf heden lanceert Zazi-brands #different. Dit is een uniek en nieuw concept, waarbij je je eigen kleding kunt ontwerpen. Zazi-Brands is vooral bekend van de merken LoFff, Lovestation22, Legends22 en LavaLava. Je kunt voor het ontwerp kiezen uit een aantal basismodellen, die je dan volledig naar eigen wens kunt invullen. Zij zijn hiermee de eerste, die Fashion on demand voor kinderen aanbiedt. Meer informatie vind je hier.

Dat de eerste schoentjes belangrijk zijn voor kids, hoeft niemand je te vertellen. Het is, voor zowel ouders als kids, een enorme mijlpaal in het jonge leventje. Develab viert dit graag met kids en ouders door mooie schoenen én met flexibele zool uit te brengen. Hiermee kunnen ze de voet gemakkelijk laten afrollen en eenvoudig leren lopen, huppelen, dansen, springen en spelen. Zij bepalen zelf hun weg en gaan niet mee met alle trends. mommy's news 5mommy's news 5 Goed nieuws, want volgend jaar zullen zij ook babyschoentjes lanceren. Meer informatie over de collectie vind je hier.

Ook de collectie van Boris en Bink staat te trappelen om gedragen te worden. Dit leuke merk is het eigen label van winkelketen Tuunte, wat staat voor ‘tuintje met omheining’, een rustige groene plek met uitzicht op de wereld. Je ziet voor komend seizoen hier vooral kleuren van blauw en grijs in combinatie met denim. Super leuk dus! mommy's news 5 Je vindt hier meer informatie over verkoopadressen en de collectie. Deze collectie is verkrijgbaar vanaf maat 116.

Tip van de week

Ook deze keer weer een tip voor mom en één voor kids.

Dat rugtassen helemaal hip zijn zal je vast niet ontgaan zijn. Deze stijlvolle leren tas is van Ted Baker, Lekker vrolijk toch met deze bloemenprint? mommy's news 5Je koopt hem hier voor 220.00.

Deze leuke stapelgeveltjes van Little Dutch is gegarandeerd speelplezier voor je dochter. Je koopt hem hier voor 13,99.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *