Het is zaterdag en dat betekent weer een nieuwe Mommy’s news. Ook vandaag deel ik weer de laatste trends, mommy’s news over de sterren en geef ik shoptips. Ik zou zeggen, pak lekker een kop thee of koffie en veel leesplezier in Mommy’s news 6. Afgelopen week was er weer een hoop nieuws. Zo lanceerde Stokkebaby zijn eerste shop-in-shop bij BabyPark, zijn de nieuwe stretchrompers verkrijgbaar bij de Hema, verscheen Beyonce samen met haar dochter in een matching jurk en meer.

Laatste nieuws van de sterren in Mommy’s news 6

Zo verscheen zwangere Beyonce afgelopen week samen met haar dochter Blue Ivy op de rode loper. Zij gingen naar de première van Belle en het Beest. mommy's news 6Zij hadden een matchting dress aan en als we de verhalen mogen geloven kost alleen al de jurk van Blue Ivy 1500 euro. Hij is dan wel van het merk Gucci..

Ook Rafael van der Vaart en Estevana verwachten samen hun eerste dochter. Estevana verscheen afgelopen week in een mooie jurk van Supermom, de maternitylijn van Noppies. mommy's news 6En wat ziet ze er goed uit he?!

Laatste nieuws van de shops

mommy's news 6Vandaag opent Costes een nieuwe boutique in de Kalverpassage in Amsterdam. Goed nieuws want de eerste 100 bezoekers krijgen een giftcard. Dat wordt dringen waarschijnlijk, want dit stijlvolle label timmert hard aan de weg!

Afgelopen week vierde Stokke Baby de opening van haar eerste shop-in-shop. Hier waren diverse grote bloggers bij aanwezig en gezien de enorme groei die zij doormaken zal dit niet de laatste zijn. Wij Feliciteren Stokke van harte met dit leuke nieuws!

Tip van de week

Deze keer een speelgoedtip van natuurlijk materiaal, de huisjes van Glückskäfer. Je kindje leert hiermee op een creatieve manier een huis bouwen. mommy's news 6Je koopt hem hier voor 36,50.

Tot over 2 weken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *