Leuk dat je op mijn blog bent belandt! Op deze pagina stel ik mijzelf graag voor en deel ik informatie over de blog. Mijn naam is Judith en ben ondernemer en eigenaresse van Onlinelifestylemagazine.com. Content schema

Over mij:

Mijn jeugd bracht ik door in Hoofddorp samen met mijn ouders, broertje en zusje. Altijd veel onderweg geweest samen met vriendinnen en speelde graag tennis. Na het behalen van mijn HAVO-diploma heb ik HBO-V gestudeerd. Tijdens opleiding heb ik onder andere een stage gedaan in Suriname, waar ik nog altijd met veel plezier aan terug denk. Na deze opleiding heb ik de master gedaan tot Physician Assistant. Ook tijdens deze studie heb ik een prachtige stage in het buitenland gedaan, namelijk in Kaapstad op de Kinderintensive care. Inmiddels heb ik het studentenleven definitief verruild voor een relatief rustig – maar absoluut niet burgerlijk – gezinsleven. Ik woon nu in Nieuw Vennep samen met de Zuid-Afrikaanse Regan en onze trots Olivia (2014). Sinds april heb ik mijn oude liefde, tennis, weer opgepakt. Daarnaast ben ik dol op leuke uitjes met vriendinnen en mooie herinneringen maken met Regan en Olivia. En niet te vergeten heel veel en heel graag, werkzaam aan de blog.

Over Onlinelifestylemagazine:

Ons motto is inspireren, amuseren en enthousiast maken!

Onlinelifestylemagazine.com is opgericht in 2016 en is dé lifestyle website om te inspireren. Waar ik begon als een blog met vooral een persoonlijke touch, is dit inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdige blog. Maar nog steeds geef ik een kijkje in mijn leven en deel mijn ervaringen over alles wat met het moederschap en lifestyle te maken heeft. Tegenwoordig kan je ook voor veel meer leuks terecht op de blog. Kort samengevat; alles wat met het moederschap en lifestyle, reizen en daartussenin te maken heeft.

Zie ook: Favoriete shops

Dit alles kan ik natuurlijk niet alleen. Daarom heb ik een team van enthousiaste mama’s (to be) om mij heen verzameld. Met elkaar voorzien wij jullie dagelijks van de allerleukste content. Benieuwd naar alle leuke meiden? Neem dan een kijkje bij het bloggersteam.

Belangrijk om te weten:

  • Ik probeer samen met mijn team een diversiteit aan onderwerpen aan te bieden. Wij hopen een zo breed mogelijk publiek te amuseren, inspireren en enthousiast te maken.
  • Ik streef ernaar om artikelen te publiceren die lekker weglezen. Mochten er toch onduidelijkheden of foutjes staan, schroom dan niet en laat dit weten. Dit kan via de comments, onze social media kanalen of info@onlinelifestylemagazine.com.
  • Wij vinden het leuk als je ons volgt op onze social mediakanalen. Volg Onlinelifestylemagazine.com op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Youtube.
  • Ik probeer samen met mijn team om 2 keer per dag nieuwe content aan te bieden. Door de drukte is dat niet altijd haalbaar. Neem dan gerust een kijkje bij eerder gepubliceerde artikelen.

Samenwerken?

Meer informatie vind je terug bij adverteren en contact. Bij contact staan ook de contactgegevens van de blog. Denk hierbij aan het contactformulier en het emailadres.