Vandaag hebben we weer een complete look voor je samengesteld in de OOTD Boys 15. Ook afgelopen week zijn we weer volop op zoek gegaan en hebben we van alles leuks gespot. Lees snel verder wat we hebben geselecteerd en waar je alle items scoort. Happy shopping! 

>>  LEES OOK: Plannen met kinderen, zo doe je dat!

OOTD Boys 15OOTD Boys 15

Shirt met korte mouwen met de tekst ‘Save Our Future’ van het Australische merk Adam + Yve op de rug. It’s all about the details… Gemaakt van het zachtste premium kwaliteit katoen met stretch. Heel leuk op zichzelf te dragen en ook erg tof te combineren met andere artikelen van dit mooie merk. Je koopt hem hier voor €32,50. Hieronder hebben we een g-e-w-e-l-d-i-g-e denim short uitgelicht. De Distressed Denim 3/4 Shorts heeft een ruwe afwerking en is van het Australische merk Oovy. Je koopt hem hier voor €34,95. Om de look compleet te maken hebben we er een set sandalen van de Zara onder uitgelicht. Super cool met die felle zool en ook nog eens betaalbaar. Je koopt ze hier voor €17,95.

>> LEES OOK: Budget Friday Boys

Laat je ons weten als je iets leuks hebt gekocht? Wij vinden het namelijk geweldig om dagelijks duizenden volgers te inspireren en dan is het natuurlijk extra leuk als hier een leuke verkoop uit is voortgekomen!

Fijne zondag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *