Vandaag hebben we weer een complete look voor je samengesteld in de OOTD Girls 1. We kozen onder meer voor een leren rokje. Hiermee zal je meisje zeker de show stelen! Lees snel verder waar je alle items koopt en word geïnspireerd. 

> LEES OOK: Budget Friday Girls

OOTD Girls 1

Allereerst zijn wij groot fan van deze sweater. Hij is van het nieuwe merk Lenny’s. Dit is een nieuw zustermerk van Kleertjes van Kick, een van onze favo shops. Je koopt de sweater hier voor €19,95. Onder deze leuke sweater hebben wij een leren rokje gestopt. Dat koop je hier voor €29,95. We voegden ook een zwarte maillot van Vingino toe. Je koopt hem hier voor €19,99.
We maakten de look compleet met dit handgemaakte armbandje en een paar sneakers. Het armbandje wordt met veel liefde gemaakt in Bali en is ook verkrijgbaar in een volwassen maat. Je koopt het hier voor €17,50. En de laksneakers van Puma koop je hier voor €54,95.

Wij zijn benieuwd wat je van deze look vindt! Superleuk als je dit met ons wilt delen via social media of in de comments onder dit bericht.

Tot slot hebben wij leuk nieuws om met je te delen. Op hele korte termijn zal onze eerste vlog online komen. Abonneer je op ons kanaal zodat je zeker niets hoeft te missen! Dat doe je hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *