It’s a girl. Als moeder ben je altijd op zoek naar de leukste looks voor je kind. Wij zijn ook dol op fashion en zoeken graag de krenten voor je uit de pap. Je vindt vandaag weer een complete look voor girls op de blog in week 35. 

OOTD Girls # 35

Vandaag een look met een stoere touch in de OOTD Girls.OOTD Girls # 35

Deze longsleeve is van het merk Noeser. Nu hoor ik je waarschijnlijk denken ‘wie kent dit merk niet’.. De meeste mama’s onder ons zullen het merk wel al kennen en anders leer ik je graag met dit merk kennen. Het is er namelijk één om aan je favorieten toe te voegen. Je shopt hier kleding van hoogwaardige kwaliteit en voelt super zacht aan. Allemaal aspecten die de meeste onder ons belangrijk vinden. De longsleeve koop je hier voor €29,95. Dit shirt is makkelijk te mixen en te matchen. Zo combineer je hem bijvoorbeeld met deze comfortabele broek. Je koopt hem hier voor €32,95. Beide items koop je bij Kabouter Kinderkleding. Een toffe shop waar je heel veel leuks koopt. En daarom niet zo verwonderlijk dat je deze shop in het rijtje van onze ‘favo shops’ terug vindt.
Maak het lookje af met een paar half hoge Vans. Deze koop je hier voor €45,00.
Als accessoire hebben wij er een retro rugzak bij gezocht. Handig voor wanneer je op stap gaat of je kindje naar de crèche/school brengt. Je koopt hem hier €49,95.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *