Toen ik heel hard op zoek was naar een verjaardag outfit voor Olivia kwam ik Petit Juul tegen. Deze webshop viel op door de mooie foto’s en de kwaliteit van de items spatte van mijn beeldscherm af. Reden voor mij om de collectie te gaan bekijken.Deze leuke webshop verkoopt mooie en hippe baby- en kindertextiel producten. Het leuke aan deze webshop vind ik dat alle producten zelf zijn samen te stellen. Je kiest de stoffen voor een binnen- en buitenkant en/of een voor- en achterkant. Ze heeft daarvoor een mooi overzicht op haar website staan. Deze is overigens zeer overzichtelijk wat heerlijk rondsnuffelt. Omdat de items allemaal handgemaakt worden kan de levertijd iets langer duren maar dat mag de pret niet drukken aangezien het zo super gaaf is dat je alles naar eigen wens en smaakt kunt samenstellen.

Shop Petit Juul

In de webshop vind je leuke boxkleden, mooie verzorgingsproducten zoals een aankleedkussenhoes, boxzakken, hoezen voor een wipstoeltje, dekens en nog veel meer.

Mijn top 5 Petit Juul

Omdat ik zo enthousiast ben geraakt over deze shop wil ik graag mijn top 5 met je delen.

Deze ijsblauwe sweaterjurk is echt super leuk. Hij is gemaakt van een mooie stof, goede kwaliteit, lekker warm en staat stoer. Wat wil je nog meer voor je dochter?! petit juulJe koopt hem hier voor 34,95 vanaf maat 86.

Bij deze leuke sweater staat deze prachtige legging. petit juulJe koopt hem hier voor 19,95 ook vanaf maat 86.

Naast mooie kleding verkoopt zij ook dekens voor het wiegje en ledikant. Wat vind je bijvoorbeeld van deze deken voor het ledikant? Hij is verkrijgbaar in een zomer- en een wintervariant en de afmeting is 140 cm bij 100 cm.Petit juulJe koopt hem hier voor 44,95.

Ook een van mijn favorieten is deze buggyhoes. Je koopt hem in verschillende kleuren waaronder deze oud rose. Petit juulJe koopt hem hier voor 24,95. Echt ideaal om je buggy mooi te houden en het zit ook nog eens heerlijk.

Ook voor boxkleden ben je aan het juiste adres bij Petit Juul.petit juul Deze is toch geweldig? Je koopt hem hier voor 66,95. De afmeting is 80 bij 100 cm.

Je vindt bij deze te gekke shop nog veel meer leuks. Ook enthousiast of benieuwd? Meer informatie vind je hier.

Foto credits: Petit Juul

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *