Vrooommm… Hier komen een paar hele coole speelgoed auto’s aan. Let op, deze zijn vooral bedoeld voor stoere mannen en/of meisjes!  Ga jij voor een houten auto, een tractor of één die is overgewaaid vanuit Amerika?Tegenwoordig zie je een aantal super gave auto’s voorbij komen, die in een modern jasje zijn gestoken. Zo wordt er veelal gedacht aan verantwoord speelgoed, maar ook het design wordt zeker niet over het hoofd gezien. Ik heb een aantal toppers voor je op rij gezet.

Vrooommm…Speelgoedauto’s voor stoere kids

De Kuruma geeft een nieuwe wending aan de klassieke speelgoed auto. Het is een door wrijving aangedreven auto. Het enige wat je kind hoeft te doen, is de auto naar achter trekken en daar gaat hij, de super auto. vrooommmJe koopt hem hier voor €19,-.

vrooommmDeze stoere tractor koop je hier voor €18,99.

Deze auto’s zijn ook een echte aanrader. Deze zijn ook al geschikt voor de kleintjes. Door de handvatten zijn ze namelijk heel makkelijk vast te pakken.vrooommm Je koopt ze hier voor €7,95.

Monochrome stijl is niet meer weg te denken tegenwoordig. Ik heb al eerder in een artikel geschreven over Kids Concept. Zij hebben naast te gekke muziekinstrumenten ook hele gave auto’s. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze eyecatchers? vrooommmJe koopt deze drie leuke auto’s hier voor €29,95.

Met deze auto race je iedereen voorbij. Dankzij zijn degelijke vorm is hij al geschikt vanaf 18 maanden. vrooommmJe koopt hem hier voor €7,50.

Deze Carbon 77 komt rechtstreeks uit de USA, waar ze mega populair zijn. Sindskort zijn ze ook in Nederland verkrijgbaar. Hiermee dus een ware aanwinst in het Nederlandse speelgoedland. Je kunt ermee spelen of gebruiken als decoratie. vrooommmJe koopt hem hier voor €27,65.

Dit leuke autootje is het van het merk Kiko +. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Onder andere deze variant. Ik ben fan in ieder geval. Dankzij het terugtrekmotortje kan hij, nadat je hem hebt teruggetrokken, vooruit rijden. vrooommmJe koopt hem hier voor €19,50.

En tot slot een auto waar ik zelf even sprakeloos van werd. Laat staan een autoliefhebber…vrooommmJe koopt hem hier voor €59,95.

 

Foto credit’s: Kooekie, Eerlijk speelgoed, Kiko+, Haas op de maan, Kooekie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *