Afgelopen week had ik een meeting met Claudia, eigenaresse van Mevrouw Schaap. Sinds de start van mijn blog of eigenlijk daarvoor al was ik groot fan van deze winkel. Ik vond het dan ook super leuk om bij haar langs te gaan.Regelmatig zie je Mevrouw Schaap terugkomen op mijn blog, meestal met tips over baby of kinderspullen. Maar nooit eerder had ik deze leuke shop bezocht. Afgelopen week was het dan eindelijk zo ver.

De winkel van Mevrouw Schaap

Bij binnenkomst heb ik ook nog even kort de eigenaresse van Mats en Merthe ontmoet. Zij verkoopt dekens waar je U tegen zegt en deze zijn sinds kort ook verkrijgbaar bij Mevrouw Schaap.

Eerlijk gezegd vond ik het best spannend om de winkel te gaan bezoeken. Het bleek namelijk op een industrieterrein te zitten. Maar eenmaal binnen overtrof dit al mijn verwachtingen. Zij heeft een prachtige winkel (wat je waarschijnlijk wel kent van de foto’s op social media) en heeft het mega gezellig ingericht zodat je het gevoel krijgt middenin een warme huiskamer terecht gekomen te zijn.mevrouw schaap

De eigenaresse

De ontmoeting in levende lijve met Claudia verliep direct al heel ontspannen. Ik heb met haar een heel openhartig gesprek gevoerd en natuurlijk heeft zij mijn alles over de winkel verteld en laten zien. En jeetje, wat ben ik enthousiast. Voor mijn blog vind ik het belangrijk om vooral producten te delen die ik leuk vind en waarvan ik ze zelf heel graag wilt delen met mijn lezers. Je zult vanaf heden dan ook regelmatig leuke items uit haar shop voorbij zien komen.

Assortiment

Je vindt in deze winkel echt van alles. Zo vind je prachtige dekens van diverse merken. Maar ook voor speelgoed, knuffels en slaapnestjes kan je bij Mevrouw Schaap terecht. Eigenlijk kan ik samenvatten dat alles wat je kunt bedenken voor de babytijd, je bij Mevrouw Schaap kunt kopen.

Ook mijn favoriete babyproducten van Naïf zijn hier ruim vertegenwoordigd. Maar ook minder bekende merken zoals Attitude.mevrouw schaapMevrouw Schaap

Enkele bekende merken die je in de winkel terugvindt zijn Naïf, Done by Deer, Happy Horse, Aden + Anais, Snoozebaby, Filibabba, Elodie Details, Jollein, Mats & Merthe, Witlof for kids en veel meer.Mevrouw SchaapMevrouw SchaapMevrouw Schaap

Ook enthousiast geworden na het lezen van mijn verhaal of na het zien van de foto’s? Je vindt hier meer informatie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *