Ook deze maand selecteerde ik wederom 8 producten, die ik graag ter inspiratie met jullie deel. Benieuwd waarom ik zo’n fan ben van de All Purpose Pinon Salve? Of waarom ik de kruipbroekjes van Snelle kruipers onmisbaar vind? Ik vertel je er vandaag graag meer over in de ‘Mei Musthaves’. Zo selecteerde ik niet alleen deze twee producten, maar ook nog 6 andere favorieten.

8x Mei Musthaves

Snelle Kruipers heeft speciale kruipbroekjes gelanceerd. Echt een ideale uitvinding! Zo zijn de broekjes gemaakt van duurzaam materiaal, ideaal wanneer jouw kleintje gaat kruipen én ze zijn ook nog eens betaalbaar. De stof rondom de knie is bewerkt met antislip figuurtjes, waardoor hij/zij niet snel meer uit zal glijden. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en prints. mei musthaves 2017Je koopt hem hier voor €34,95.

Gepersonaliseerde kado’s zijn altijd leuk om te krijgen én om weg te geven. Met Moederdag in aantocht wellicht ook voor jou een leuk idee?! Bij Mamaloves zijn zij gespecialiseerd in gepersonaliseerde sieraden. De één nog mooier dan de ander. Zo ben ik groot fan van de ketting met hartvormige bedel. Mei musthaves 2017Je koopt hem hier voor €54,90 (vergulde versie).

Boekjes lezen doe ik heel graag met Olivia. Zo gaan we wekelijks naar de bibliotheek en lezen we dagelijks. Ik wil dan ook dolgraag één van onze favorieten van dit moment delen. Dit nieuwe ‘Zoekboek van Rik en zijn mama’, is een ode aan alle mama’s. Rik en zijn mama beleven een leuke dag samen met leuke momenten. En staat het boek vol leuke en kleurrijke zoekopdrachten voor je peuter of kleuter. Mei musthaves 2017Je koopt hem hier voor €11,99.

Een leuke eet set mag in ieder huishouden niet ontbreken. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze set van Bloomingville? Mei musthaves 2017Je koopt hem hier voor €28,95.

Deze fiets staat heel hoog op mijn verlanglijstje voor Olivia. Hij is verkrijgbaar in diverse kleuren. Je koopt hem hier voor €159,00.

Elke moeder kan beamen dat je nooit genoeg hydrofieldoeken kunt hebben. Deze multifunctionele doeken zie je met allerlei prints voorbij komen, waaronder deze snoepjes. Mei musthaves 2017Je koopt hem hier voor €8,95.

Deze auto’s in pastelkleuren zijn voor ware autoliefhebbers. Mei musthaves 2017Je koopt deze set hier voor €14,95.

All Purpose Pinon Salve

Tot slot deel ik de graag de All Purpose Pinon Salve. Deze 100% natuurlijke, handgemaakte huidbalsem kan je gebruiken bij diverse huidproblemen. De testen zijn lovend en wijzen uit dat de bestanddelen een antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen hebben. Hij wordt ook gezien als multifunctioneel product. Hij is namelijk voor talloze huidproblemen te gebruiken. Zo gebruik ik hem zelf voor kloven, maar ook voor een brandblaar die ik op had gelopen tijdens het koken. mei musthaves 2017Je koopt hem hier voor €12,50.

Winactie All Purpose Pinon Salve!

In samenwerking met Skinstuff.nl mag ik een potje zalf weggeven.
Wat moet je doen om kans te maken?
– Like de Facebookpagina van Onlinelifestylemagazine en Skinstuff
– Like het bericht op Facebook en laat in de comments weten waarom jij kans wilt maken.mei musthaves 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *