Vandaag alweer de derde Mommy’s news. Deze week lees je ook weer het laatste nieuws van de sterren, tips en laatste nieuws van shops en een tip van de week. Ik zou zeggen pak er lekker een kop thee of koffie bij en lees lekker bij in Mommy’s news 3.Wat je vast niet zal ontgaan is hoe Beyonce haar zwangerschap wereldkundig maakte. Daarnaast hebben een heleboel kinderkleding labels hun nieuwe collectie gepresenteerd.

Nieuws van de sterren

Rafael van der Vaart en zijn Estevana verwachten hun eerste kindje. Zij hebben recent het geslacht bekent gemaakt. En… Ze krijgen een meisje! Wat zal Damian blij zijn dat hij grote broer wordt.

Afgelopen week heeft Beyonce haar zwangerschap bekend gemaakt van haar tweeling. Echt bizar want het web ontplofte. Ze heeft dit via deze foto gedaan en kreeg al op de eerste dag ruim 7,1 miljoen likes en 360000 comments. Daarmee is ook een record gebroken want deze stond op naam van Selena Gomez met 6,3 miljoen likes. Ook op Twitter was zij het gesprek van de dag. Zo werden er 17000 Twitter berichten geplaatst per minuut.mommy's news 3

Laatste nieuws van de shops

Koeka heeft recent een paar mooie wieglakens en dekens toegevoegd aan haar assortiment. Deze hebben een gave gebreide look. Ik vond ze zelf zo gaaf! mommy's news 3Je koopt de zilver/witte deken hier voor 79,95.

Ook Noeser heeft haar nieuwe collectie gepresenteerd. Zij hebben zich laten inspireren door de magische onderwaterwereld met het thema ‘Big fish, little fish”. De nieuwe collectie is ook uitgebreid met een aantal leuke modellen, van onder andere rokken en zomerjurkjes. Een groot deel van de collectie is gemaakt van biokatoen en voelt heerlijk zacht aan. Noeser is verkrijgbaar vanaf maat 50/56.mommy's news 3

Tip van de week in Mommy’s news 3

Hoe leuk is dit houten fornuis voor kids? mommy's news 3Je koopt hem hier voor 27,95.

Fotocredits: Noeser, Koeka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *