Waarschijnlijk is het gespreksonderwerp van de dag ‘Wat geven we de kids voor Sinterklaas’? Maar ook kerst staat alweer bijna voor de deur. Bij VTech kan je altijd terecht voor de mooiste cadeaus. Ik deel graag een aantal absolute Sintknallers met je. VTech kenmerkt zich door een breed assortiment speelgoed voor alle leeftijden van kinderen. Ze hebben een enorme collectie voor zowel boys als girls. Ik deel heel graag een aantal knallers met je ter inspiratie.

Sintknallers van VTech

Ziek zijn was nog nooit zo leuk en leerzaam. Een zieke pop heeft liefde, aandacht en deskundige hulp nodig. Olivia zit momenteel in de leeftijd dat alle poppen zorgvuldige aandacht nodig hebben dus hiermee direct een topper.  Door goed naar Maartje te luisteren en haar tips over gezondheid te volgen, leert je kind spelenderwijs dat beter worden en blijven het beste is voor iedereen. Bij deze pop worden een thermometer, spuit, pleister, medicijnflesje met lepel en stethoscoop geleverd. Heb jij zelf ook een mini dokter in huis? Dan is dit cadeau een ware musthave. Sintknallers VTechJe koopt Maartje hier voor 49,99.

Ook het avontureneiland mag niet ontbreken in dit rijtje. Met vrolijke Zeno Zeeschildpad is dit iedere dag weer dolle pret. blub blub avontureneilandJe koopt hem hier voor 29,99.

Ook een absolute musthave is de 4 in 1 babystoel. Je kunt hem op 4 verschillende standen zetten. Het leuke aan deze stoel is dat hij praat en terug zingt. Super leuk voor je mini als hij voor zijn of haar eigen baby kan zorgen. De stoel is gemaakt om te reizen, schommelen, wiegen en eindeloos te tutten en dat slechts in een handomdraai. Je kunt hiermee een superleuk rollenspel spelen met meer dan 100 liedjes, zinnetjes, geluidjes en melodietjes. En dit is nog niet alles. De stoel bevat namelijk een extraatje, namelijk bekende pianotoetsen met letters en dieren. De stoel wordt aangeraden vanaf 1,5 jaar ongeveer.Sintknallers VTech Je koopt hem hier voor 34,99.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met VTech

Foto credits: VTech

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *